Yoga Centrum Wijchen

Zwangerschapsyoga

Bij zwangerschapsyoga ligt het accent op de voorbereiding op de bevalling. Maar minstens zo belangrijk is het bewust beleven van je zwangerschap en ervan te genieten. Je leert je bewust te zijn van het hier en nu en aandacht te geven aan wat er nu is. Tijdens de lessen kun je het verschil leren voelen tussen gespannen en ontspannen zijn, waardoor je beter om leert gaan met pijn, onrust, angst en onverwachte gebeurtenissen.
We besteden veel aandacht aan de ademhaling. We doen yogahoudingen om je spieren soepeler te maken en om je houding te verbeteren. Kortom, om je lichaam, jezelf en het kindje te leren kennen.

Dit alles doen we in een rustige, open sfeer. Na de yogales drinken we koffie of thee om het een en ander uit te wisselen. De cursus heeft geen vast begin en eind; je kunt elk moment instappen.

Yogadocente

Vera Uit de Weerd

Kosten

€ 110,- voor 10 lessen

cursusoverzicht | lestijden

Actueel

  • Tijdens de herfstvakantie van 14 tot en met 18 oktober zijn er geen yogalessen. Alleen de les van vrijdag 19.00 uur gaat door.
  • Je bent op zondag 27 oktober van harte welkom om deel te nemen aan de ontspannen yoga les van 10.00-11.30 uur. Meld je van te voren even aan.

 

vereniging yogadocenten nederland