klaproos

Yogadocenten Kees van den Bos en Vera Uit de Weerd hebben een door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland erkende yoga-opleiding gevolgd.

Vera

IMG 8180 22

Vera (1959) is gediplomeerd yogadocente. Ze volgde de Intensieve Yoga Scholing van Rob Obermeyer in Utrecht, en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in zwangerschapsyoga bij Unide in Den Haag (docente Elisabeth Wesseling).
Yoga is voor haar het vaste ankerpunt in de bruisende zee van het leven. Vanuit die persoonlijke ervaring geeft zij les. Haar specialiteit is yoga voor zwangeren. Ze besteedt in deze lessen veel aandacht aan de adem. Dit als vertrekpunt om vrouwen zich bewust te laten worden van de 'oerkracht' in hen die baren is.

Kees

IMG 8190 21

Kees (1954) heeft in 1978 voor het eerst kennis gemaakt met yoga. Spiritualiteit heeft altijd zijn interesse gehad, en tijdens zijn psychologiestudie specialiseerde hij zich dan ook in cultuur- en godsdienstpsychologie.  Hij is sinds 1981 gediplomeerd yogadocent. Hij volgde de opleiding bij de Saswitha Yogastichting. Daarnaast is Kees gecertificeerd yogaleraar voor mensen met trauma (traumasensitieve yogales). Hij heeft hiervoor een bijscholing gevolgd van medewerkers van The Trauma Center at JRI te Boston, USA. In Yogacentrum Wijchen worden deze lessen op aanvraag gegeven. Ook is Kees officieel mindfulnesstrainer. Hiervoor volgde hij een nascholing bij Noud de Haas.

Voor het therapeutisch kunnen werken heeft hij van 2003-2005 een voortgezette opleiding gevolgd tot psychomotorisch therapeut  en uiteindelijk de masteropleiding afgerond in 2008. Van 2004 tot 2016 combineerde Kees het yogadocentschap met het werken als psychomotorisch therapeut, eerst in Venray (2004-2015) en daarna in Vught (2015-2016)

Vraag nu een proefles aan Nu aanvragen